Vinnare – Mix Megapols PappaBarnPlan!

mix megapol

Heeeeeelt GALET!! Jag vann en plats på Pappa-Barn-Plan, som lyfter på fars dag till Paris och Disneyland. Craaaazy!

Men åååh… vad gjorde du för att vinna det undrar du då? Jo, det ska jag berätta…. Ingenting. ABSOLUT ingenting förutom att vara awesome. It’s as simple as that my friends. :)

Skämt å sido.. Tävlingen gick ut på att bli nominerad av någon, och sen valde en jury ut vinnare utifrån de bästa nomineringarna. Jag hade äran av att bli nominerad av en kollege, men i första hand vän. Bara att bli nominerad tycker jag var en vinst i sig. Och att sen i direktsänd radio få prata med Anders, Gry, PraktikantMalin och Petter var ju såklart en liten bonus. Och att sen kamma hem en plats för mig och en av mina döttrar för att hälsa på hos den franska Musse Pigg… DAMN!

Jag försöker minnas nomineringen, som jag fick uppläst den här smått galna onsdagsmorgonen i Oktober.

”Peter är en singelpappa.. en väldigt snygg sådan. Han har två st punkprinsessor. Han är också musiker, så han kan säkert stå för underhållningen på planet. Och om han vinner, tycker jag att han är skyldig mig en date!”

Nåt sånt i alla fall… Jag kan ha missat ett ord eller två, eller kanske till och med lagt till ett, vad vet jag. Men det är kontentan i alla fall.

Efter att ha fått nomineringen uppläst, så återstod två frågor:

1. Vill du följa med planet till Paris på Fars Dag?
Svar: Tveklöst!!

2. Blir det någon date?
Svar: Såklart det blir.

Behöver jag nämna att Anders Timell spann vidare, och det pratades både punkbebisar och giftermål. :)

Hur som helst! Så sjukt jävla kul… 3 dagar i Paris… 2 dagar i Disneyparken… Allt betalt… Jo, man tackar!

2 Comments

  • Svara november 28, 2013

    Vickan

    Men vad kul, vilken överraskning! Hur tyckte ni det var? Värt att åka till ? Lycka till med dejten!

  • Svara november 29, 2013

    mrnoclue

    Det har väldigt kul såklart. Även om den största behållningen nog var att spendera kvalitetstid med en av döttrarna. Värt ett besök, HELT klart, men jag vet inte om jag kommer att åka tillbaka. Inte än på ett tag. Om jag inte vinner igen förstås. :)