Vi ylar in julen!

IMG_0104

Dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dopparedan.. Inte en gnutta snö på backen, 6 plusgrader och till råga på det. En fullmåne.
Jag vet att min mamma med all sannolikhet ligger och vrider sig sömnlös de här nätterna. Konstigt fenomen det där. Att inte kunna sova när det är fullmåne. För mig får det gärna vara fullmåne och jag kan dricka trettiosju koppar kaffe under kvällen, och svepa en dubbel espresso innan läggdags. Slocknar ändå.
Sen kanske jag inte behöver berätta att jag går och lägger mig alldeles för sent, varenda eviga natt. Så jag är ju trött när jag lägger mig. Blir få sömntimmar, men det verkar som det räcker för mig. Men jag blir mer och mer svårväckt på morgnarna nu för tiden. Måste ställa fler och fler alarm. :)

Fin måne i afton i alla fall, och jag lyckades knipa en helt ok bild på den strax innan jag hoppade in i bilen hem från jobbet. Nästan så att håret på ryggen började växa och jag fick en ”urge” att bara yla… Aaaaoooo Ao Ao AAAOooooo.. Så.. Let’s yla in julen.

Puss och sånt

IMG_0104

Be first to comment

Kommentera