Snygga träningskläder – finns det?

fitness

Alltså jag blir fan förbannad… Uppriktigt jävla förbannad. Antingen är det jag som har en helt annan syn än 93% av de hurtiga, friskvårdsbidragstagande gymbesökare i det här landet. Eller i alla fall den här regionen. Jag vet inte hur många gånger jag har tänkt: ”IDAG ska jag gå och köpa nya träningskläder…” Och varje gång är det samma visa… Jag kammar noll.
Smiter såklart in i de flesta sportbutiker och concept stores. Det brukar börja bra. Fina färger, enkla modeller, många modeller… ”Jaha, det var damavdelningen, tänker jag.” Söker upp närmsta butikbiträde och blir hänvisad till herravdelningen, som oftast ligger en trappa upp, eller längst in i ett hörn.

Väl där, glad i hågen, börjar jakten på nya fräscha kläder. Men vad faaaan… Måste allt se ut som en träningsoutfit från det Väst-Tyska landslaget i bordtennis? Måste de förstöra de potentiellt snygga shortsen med en extremt otajmad och missanpassad ”swoosch”? Den där tröjan ser bra ut… Ja, om det inte vore för den där blaffan på ryggen, eller det där konstiga mönstret över vänster bröst. Jag vill ha snygga kläder när jag tränar, inte se ut som en jävla Transformer.

Hade jag inte varit så dålig på att handla på nätet, hade jag såklart gjort det oftare. Men eftersom ”allt” är så fult, vågar jag inte. Gjorde en snabb googlesökning på ”Snygga träningskläder herr”, och hittade en hel del snyggt faktiskt… (IRONI)

Check out the axplock:

Den första sponsrade länken tänker jag inte ens ta upp. Möjligt att man tycker det är snyggt, om man hoppar in i en tidsmaskin och åker tillbaka till början av 90-talet, eller om man bygger väldigt mycket och stora muskler.
Men Nelly.com var nummer två, och där hittade jag dessa fantastiska skapelser:

Snygga träningskläder?

Åmande Adidas-brutta

Snygga träningskläder?

Färgen? Blaffan? Hmmm

Snygga träningskläder?

Fy!

 

 

 

 

 

Hmmm… Om vi startar från vänster.

 1. Vem vill ha en åmande kvinna på sitt bröst. På en tröja alltså? Med företagsnamnet smattrat över hela tröjan. Och dessutom 300 pix för den. Nej tack!
 2. Behöver jag kommentera 2:an? Färgen? Blaffan?? Ja, jag tänker inte tillåta min svett att absorberas i det fibret inte.
 3. Väst-Tyska landslaget var det ja. Och baksidan var ännu värre. FY!

Och en liten parentes och en åsikt om modellvalet. Kaaaaaanske, och då menar jag inte att han behöver vara vältränad. Men den där hållningen? En liten bit ifrån atletisk i mina ögon.

Hursomhelst… Jakten på den perfekta Gym-outfitten fortsätter. Och snart går jag nog och köper mig en uppsättning på damavdelningen.. :P

Tar tacksamt emot tips på var jag kan hitta snygga träningskläder.

Puss

7 Comments

 • 1 Passar en 60 plussare på semester i Thailand kanske.. Usch!

  2 Om du vill få resterande deltagare på passet att kräkas.

  3 Forna Jugoslaviens landslagströja i handboll?

  Har killen axlar överhuvudtaget??

  Snygga träningskläder finns det till tjejer.. Tyvärr uruselt på herrfronten.. Med två söner vet jag ju.. Sist jag hittade nåt schysst var i USA.. Lite långt kanske.

  • Svara oktober 2, 2013

   mrNoClue

   Ytterligare en anledning till att åka till USA i alla fall.
   Håller med dig i samtliga ”påståenden”…
   Jag ska bli tjej i nästa liv har jag bestämt. Det här är en av anledningarna…

 • Vad ÄR det för jävla bilder? Vilket skämt…
  Jag tycker Reebook kan ha lite snygga herrträningskläder. Som inte känns alltför brandade..
  Som den här t.ex. http://www.reebok.se/Men%27s-CrossFit%C2%AE-Tri-Blend-Ss/W47127_460,sv_SE,pd.html
  Ganska fit modell också. ;)
  Sen ryktas det även av H&M ska satsa stenhårt på träningskläder framöver. Förhoppningsvis inte bara på damsidan. :)

  • Svara oktober 2, 2013

   mrNoClue

   Tack Therese! Reebok har ju trots allt på något sätt trillat ur mitt medvetande. Är beredd att hålla med. Värt att kika närmre på.
   H&Ms utbud än så länge, är rätt uselt. Iaf på herrsidan. Men som sagt.. jag hoppas också.
   Trots allt så har det ju äntligen skett en uppsnäppning på skosidan, vad gäller herrskor. Kläderna kanske är next in line liksom. Om inte annat, får jag väl börja designa träningskläder….? :P

 • Där har du det! Din nya business. Just do it! (fast använd inte den, jag tror den är tagen… ;)

  • Svara oktober 2, 2013

   mrNoClue

   Haha… Ja, den känns bekant på nåt sätt. Hmmmm…