Lika förvånad varje år…

20131211-131641.jpg

Varje år tänker jag så här. I ÅR… Då ska jag vara ute i god tid. Men varje år är det samma visa. Vadå, är det jul nu igen? Det här med julklappar, julpynt, julstämning och sånt verkar inte vara något för mig helt enkelt.  Jag har inte pyntat, inte köpt några julklappar, och jag har absolut ingen julstämning. Framförallt inte nu när snön valt att försvinna också. Det enda juliga jag känt är smaken av lite pepparkakor och en och annan julmust. Så skärpning Peter… Se till att få det lite juligt nu. Om inte i sinnet så i alla fall hemma. Deal?

Jag är ingen van näthandlare, men tänkte nog faktiskt försöka att ”klicka hem” de flesta av julklapparna i år. Det borde väl inte vara för sent ännu va? Nån som vet?

Hur som helst… God Jävla Jul Då! ;)

Förresten… Hade ju visst lite julkänsla i morse, då jag lyssnade på Bad Religions ”Christmas Songs”. En platta jag varmt kan rekommendera som alternativ till allt annat.

 

Be first to comment

Kommentera