Jag borde.. Men orkar inte

IMG_0108

IMG_0114Julen är snart här, och den där julkänslan har i alla fall hos mig inte infunnit sig ännu. Det är pappavecka och lördag. Normalt fullt ös, men idag väljer jag att bara ta det lugnt. Tjejerna har bjudit över varsin kompis och leker snällt på övervåningen. Och jag sitter vid köksbordet och funderar ut vad jag ska ge till dem i julklapp. Trots att jag lovade mig själv att jag skulle vara ute i god tid med julklappar i år, sitter jag här, utan att ha införskaffat en enda. Men vad då, det är ju hela tre dagar kvar. Och tar vi sen bort att jag inte kan handla med tjejerna, varken idag eller imorgon (då de är med mig), och att jag ska jobba som vanligt på måndag, har jag ju en hel eftermiddag/kväll att rusha på. Men det löser sig… det gör det alltid.

Hade ju varit mysigt att åka lite pulka och dricka varm choklad idag. Men det verkar som en rätt så väsentlig del saknas. ;)

Puss och sånt!

Be first to comment

Kommentera