It’s a freaking Lazzzzer!

IMG_0005

Ja, det gick undan Philips. Och tack UPS för att ni godtog min hemmagjorda fullmakt i paketleveransen.Hade väl fått vänta till slutet av november annars, innan jag hade fått den. Har ganska dåliga erfarenheter av hemleverans, då det känns som de aldrig kommer när det passar. Och skulle man sen få hämta paketet, hade det väl varit strax utanför Örebro i en labyrint med vallgrav och krokodiler. Ja, ni fattar vad jag menar.

Men nu låg den i brevlådan när jag kom hem… Den är uppackad, laddad och redo att ta en svängom kring mina ansiktslinjer. Råkar ju inte vara så ”skäggig” för tillfället, men det ska nog lösa sig.

Så… Nu en dans med Philips Beard Trimmer 9000, en dusch, och sen bär det av till småbarnskalas.

IMG_0002 IMG_0003 IMG_0004

Be first to comment

Kommentera