Here we go again…

20131028-133303.jpg

Ja, vad säger man… Pinsamt längesen jag överhuvudtaget kikade in på sidan. Jag vet att jag inte har 1.87 miljoner läsare. Om ens 1.87 läsare. Men ändå.. Nu är det omtag, efter en hektisk period. Och jag tror nog jag ska kunna kasta ur mig lite tankar framöver. Både uttömmande, irriterade och lyckliga sådana.
Kan säga så här… så länge den här vintern väntar med sitt intåg, så är jag nöjd och lycklig. Som det är nu, är det ju rena sensommarvärmen.

2 Comments

  • Svara oktober 31, 2013

    victoria

    Ja det är helt galet att det fortfarande är så varmt i luften men det lär nog slå om väldigt snabbt till den bitande kylan när den väl kommer.

  • Svara oktober 31, 2013

    mrNoClue

    Ja, det har du förstås helt rätt i. Känner mig inte redo… Men det är nog bara en tidsfråga innan vi får damma av vinterkläderna va…? :)