Lättlurad konsument, eller bara bra timing?

BT-9000-Product-in-use-lrg

Vet du vad en buzzador är? En sida där man kan registrera sig för att få testa på, oftast nya, produkter, som man sen ska ”buzza” med sina vänner och i diverse sociala medier med mera. Det kan vara allt från majskrokar till värsta ljudsystemet. Ibland till och med en bil. Vissa produkter får man behålla, andra skickar man tillbaka. Det senaste verkar vara att man får testa en vara, men man får köpa den till kraftigt rabatterat pris.

Nyfiken? Kolla in BUZZADOR

Jag har väl testat hela tre produkter sedan jag registrerade mig för en herrans massa år sedan. Smoothies från Chiquita, ”nyttiga” chips och så har jag provkört en Seat Ibiza i utbyte mot 3 st DVD-filmer som jag aldrig kollat på. Brukar ignorera erbjudandena om nya produkter, då de sällan verkligen tilltalar mig. Men idag hajade jag till när jag läste ämnesraden.

Philips Beard Trimmer 9000

Klicka för större bild

”Trimma skägget med laserprecision”…. Intressant…  Och bara namnet, Beard Trimmer 9000. Smaka på det… Beard Trimmer 9000!  #damn Förr hette ju alla coola och nya saker något på 2000. En Beard Trimmer 2000 är ju inte ens i närheten av 9000.   Och sen visar det ju sig att den där förbaskade trimmern faktiskt HAR ett ”lasersikte” för fejjan… Jag är såld. Jag måste bara ha en sån. Så gör er redo för ett ”övertrimmat” ansiktshår framöver. Manscaping deluxe!

Det som fick mig att slå till var ändå den där charmiga britten, som i en två minuter lång YouTube-video demonstrerade snabbt hur den fungerade. Och som i värsta James Bond-andan avsluter med:

”Plus… The ladies love the lazzzzer… (glimt i ögat) Well.. they certainly like the style it achieves..”

BAM, och jag är 649:- fattigare, men troligtvis ett skägg snyggare… :)

5 Comments

 • Svara september 25, 2013

  Therese

  Haha.. Tycker du ska byta ut ”not your average Joe” mot ”professional manscaper”. Jag styr upp visitkort! ;)
  /T

  • Svara september 25, 2013

   mrNoClue

   Haha! Absolut! Men erkänn att den verkar grym…? ;)

 • Svara september 25, 2013

  Therese

  ”I don’t just want gadgets to play with anymore..” Hahaha.. Love it!

  • Svara september 25, 2013

   mrNoClue

   Helt underbar faktiskt!

 • Svara september 25, 2013

  mrNoClue

  Gillar hur den skäggprydde mannen i mailet, nästan har ett skägg taget ur en serietidning. Stackars jävel. ;)