Årets första arbetsdag…

selfie

Ladies and gentlemen, boys and girls… Ni vet att det är dags nu va? I alla fall för de allra flesta av oss är det dags att bege sig till årets första arbetsdag. Nog för att jag, tyvärr inte av anledningen att jag inte kunde hålla mig, har jobbat några timmar under min ledighet ändå.. Men i princip så blir det ju den första dagen. I alla fall den första dagen då jag fysiskt är på plats på kontoret. Kul? Nej, egentligen inte. Jag skulle kunna tänka mig att vara ledig en sådär 7-8 veckor faktiskt. :P

Det är tisdag idag, skönt att starta med en lite kortare vecka i alla fall. Jag är redan nu dagblind som det är. Vi har precis bytt ”bytardag” för barnen till fredagar, vilket innebär att det känns väldigt konstigt att nu, efter en barnfattig helg, fortfarande vara barnfattig. Normalt brukar jag ju hämta dem den första dagen efter helgen. Men men.. jag vänjer mig nog vid det också, och tror faktiskt att fredagar åtminstone är bättre än måndagar.

Hursomhelst.. nu drar vi på kaffepannorna, stoppar ner 2 skivor formfranska i den där gamla  brödrosten, borstar av kavajen, sprutar på oss lite extra cologne… Och så kör vi helt enkelt…?

God Morgon!

Be first to comment

Kommentera