Årets bästa spelning!

silly season live post gig

Mitt betyg

Ja, ibland händer det. Att mitt band Silly Season har en spelning. Fördelen med att vi spelar så sällan nuförtiden är att vi alltid har extra roligt istället. Den här gången passade vi på att fira 10 år som band dessutom, och såg till att det blev en hejdundrande fest. Platsen var Broder Tuck på Götgatan i Stockholm, där vi delade kvällen med tre andra band. Kalla mig egoistisk, men jag har ingen aning om vad de andra banden hette. Det var liksom mindre viktigt. :)

Vi startade Lördagen i sann Silly Season-stil med att ta ca 1,5 timme på oss bara att komma iväg. Alltid är det någon som glömmer något, någon som måste kissa och när vi väl är på väg, så måste det stannas och köpa bakfyllekaffe och en och annan bulle. Men som tur var så hade vi tagit höjd när det kom till tid, så vi var i ganska god tid ändå. För vi hade bestämt att uppdatera vår scengarderob, kvällen och födelsedagsjubileumet till ära. Så första ”tasken” var att köpa lite nya snygga kläder. Nu tänker jag inte nämna var vi köpte våra kläder, då de var så kinkiga när vi försökte deala till oss ett bra pris (eller ett par strumpor). Så tänk på det kära butiksägare… Nästa gång kanske det blir miljoooooner visningar på just ert företagsnamn. Mohahahahaha!

Sak samma… snygga var vi, och då klockan inte var så mycket när vi träffades, så slogs det nog något form av Silly Season-rekord i antal öl per bandmedlem.

När det väl var dags för oss att äntra scenen som det sista bandet för kvällen, var lokalen perfekt uppvärmd, rökmaskinen hade kalibrerats till perfekt rök, och de få, men starka, scenlamporna hade hittat sitt perfekta sken. Det är ingen stor lokal det handlar om vilket innebar att känslan var, att det var fullt. Bra drag från oss, från publiken och från PA-systemet.

Om ni missade det… synd! Om ni var där.. TACK! Förhoppningsvis ses vi snart igen.

Min bedömning

2 Comments

  • Svara december 3, 2013

    Therese

    Så här i efterhand förstår jag inte hur jag kunde missa detta! Fy skäms! Next time… Promise! Tar med mig hela tjejligan då. :)

  • Svara december 3, 2013

    mrNoClue

    Det tar jag och framförallt VI som ett löfte. Jag är övertygad om att ni skulle ha kul. Oavsett ni gillar musiken eller inte. :)